Whatsapp A Picat / FOTO / Ioniță de la Clejani, schimbare de look drastică / Sabotaj din interior?/ facebook, whatsapp și instagram au picat la nivel mondial.

Facebook, instagram şi whatsapp nu au funcţionat în toată lumea, în seara de luni, 4 octombrie 2021. Aplicaţiile de socializare au fost blocate în întreaga lume. Problemele au început în jurul orei . We're having trouble finding that site." cam acesta este mesajul pe care îl primim de câteva zeci de minute când încercăm să accesăm facebook. În urmă cu câteva minute, facebook a "căzut".

80% din utilizatori care au raportat probleme la facebook. FOTO / Ioniță de la Clejani, schimbare de look drastică
FOTO / Ioniță de la Clejani, schimbare de look drastică from spynews.ro
Mai mulți utilizatori au raportat . 80% din utilizatori care au raportat probleme la facebook. Cele mai tari glume de pe twitter. Aplicaţiile de socializare au fost blocate în întreaga lume. Facebook, instagram, whatsapp şi facebook messenger au picat. Whatsapp, facebook, messenger și instagram, toate cele patru servicii de socializare ale facebook, au picat în jurul orei . Problemele au început în jurul orei . Whatsapp, facebook (inclusiv messenger) şi instagram au încetat să.

Problemele au început în jurul orei .

Instagram și whatsapp au picat şi în ce țări rețelele nu mai erau . Facebook, instagram, whatsapp şi facebook messenger au picat. We're having trouble finding that site." cam acesta este mesajul pe care îl primim de câteva zeci de minute când încercăm să accesăm facebook. Dacă aţi remarcat în ultima oră ca nu funcţionează facebook, facebook messenger, instagram şi whatsapp, trebuie să aflaţi că nu e de la voi . Facebook, instagram şi whatsapp nu au funcţionat în toată lumea, în seara de luni, 4 octombrie 2021. Whatsapp, facebook, messenger și instagram, toate cele patru servicii de socializare ale facebook, au picat în jurul orei . Whatsapp a picat, în urmă cu puțin timp. Sabotaj din interior?/ facebook, whatsapp și instagram au picat la nivel mondial. 80% din utilizatori care au raportat probleme la facebook. Mai mulți utilizatori au raportat . Cele mai tari glume de pe twitter. Platformele facebook, instagram și whatsapp nu funcționează la ora actuală pe anumite dispozitive. În urmă cu câteva minute, facebook a "căzut".

Problemele au început în jurul orei . 80% din utilizatori care au raportat probleme la facebook. We're having trouble finding that site." cam acesta este mesajul pe care îl primim de câteva zeci de minute când încercăm să accesăm facebook. Facebook, instagram, whatsapp şi facebook messenger au picat. În urmă cu câteva minute, facebook a "căzut".

80% din utilizatori care au raportat probleme la facebook. PHOTOS â€
PHOTOS â€" Des hanches aux fesses, CÅ"ur de pirate dévoile from gal.img.pmdstatic.net
Aplicaţiile de socializare au fost blocate în întreaga lume. Dacă aţi remarcat în ultima oră ca nu funcţionează facebook, facebook messenger, instagram şi whatsapp, trebuie să aflaţi că nu e de la voi . Sabotaj din interior?/ facebook, whatsapp și instagram au picat la nivel mondial. Cele mai tari glume de pe twitter. În urmă cu câteva minute, facebook a "căzut". Problemele au început în jurul orei . Whatsapp a picat, în urmă cu puțin timp. Instagram și whatsapp au picat şi în ce țări rețelele nu mai erau .

Problemele au început în jurul orei .

Problemele au început în jurul orei . Mai mulți utilizatori au raportat . Whatsapp, facebook, messenger și instagram, toate cele patru servicii de socializare ale facebook, au picat în jurul orei . Cele mai tari glume de pe twitter. 80% din utilizatori care au raportat probleme la facebook. We're having trouble finding that site." cam acesta este mesajul pe care îl primim de câteva zeci de minute când încercăm să accesăm facebook. Facebook, instagram, whatsapp şi facebook messenger au picat. Whatsapp, facebook (inclusiv messenger) şi instagram au încetat să. Facebook, instagram şi whatsapp nu au funcţionat în toată lumea, în seara de luni, 4 octombrie 2021. Instagram și whatsapp au picat şi în ce țări rețelele nu mai erau . Aplicaţiile de socializare au fost blocate în întreaga lume. Whatsapp a picat, în urmă cu puțin timp. Sabotaj din interior?/ facebook, whatsapp și instagram au picat la nivel mondial.

În urmă cu câteva minute, facebook a "căzut". Au picat rețelele de socializare facebook, instagram și whatsapp. Platformele facebook, instagram și whatsapp nu funcționează la ora actuală pe anumite dispozitive. Sabotaj din interior?/ facebook, whatsapp și instagram au picat la nivel mondial. Problemele au început în jurul orei .

Dacă aţi remarcat în ultima oră ca nu funcţionează facebook, facebook messenger, instagram şi whatsapp, trebuie să aflaţi că nu e de la voi . PHOTOS â€
PHOTOS â€" Brigitte Macron, Julia Roberts, Tom Cruise… le from gal.img.pmdstatic.net
Whatsapp a picat, în urmă cu puțin timp. Dacă aţi remarcat în ultima oră ca nu funcţionează facebook, facebook messenger, instagram şi whatsapp, trebuie să aflaţi că nu e de la voi . We're having trouble finding that site." cam acesta este mesajul pe care îl primim de câteva zeci de minute când încercăm să accesăm facebook. Facebook, instagram, whatsapp şi facebook messenger au picat. 80% din utilizatori care au raportat probleme la facebook. Cele mai tari glume de pe twitter. Instagram și whatsapp au picat şi în ce țări rețelele nu mai erau . Sabotaj din interior?/ facebook, whatsapp și instagram au picat la nivel mondial.

Sabotaj din interior?/ facebook, whatsapp și instagram au picat la nivel mondial.

Whatsapp, facebook (inclusiv messenger) şi instagram au încetat să. Problemele au început în jurul orei . Platformele facebook, instagram și whatsapp nu funcționează la ora actuală pe anumite dispozitive. Au picat rețelele de socializare facebook, instagram și whatsapp. We're having trouble finding that site." cam acesta este mesajul pe care îl primim de câteva zeci de minute când încercăm să accesăm facebook. În urmă cu câteva minute, facebook a "căzut". Instagram și whatsapp au picat şi în ce țări rețelele nu mai erau . Facebook, instagram, whatsapp şi facebook messenger au picat. Facebook, instagram şi whatsapp nu au funcţionat în toată lumea, în seara de luni, 4 octombrie 2021. Dacă aţi remarcat în ultima oră ca nu funcţionează facebook, facebook messenger, instagram şi whatsapp, trebuie să aflaţi că nu e de la voi . Sabotaj din interior?/ facebook, whatsapp și instagram au picat la nivel mondial. 80% din utilizatori care au raportat probleme la facebook. Aplicaţiile de socializare au fost blocate în întreaga lume.

Whatsapp A Picat / FOTO / Ioniță de la Clejani, schimbare de look drastică / Sabotaj din interior?/ facebook, whatsapp și instagram au picat la nivel mondial.. Au picat rețelele de socializare facebook, instagram și whatsapp. Facebook, instagram şi whatsapp nu au funcţionat în toată lumea, în seara de luni, 4 octombrie 2021. Whatsapp, facebook, messenger și instagram, toate cele patru servicii de socializare ale facebook, au picat în jurul orei . Facebook, instagram, whatsapp şi facebook messenger au picat. Instagram și whatsapp au picat şi în ce țări rețelele nu mai erau .